1

Unibet viert jubileum met fantastische acties

Unibet luidt de feestklokken voor zijn 2-jarig bestaan in Nederland en doet dit op grootse wijze met een scala aan dagelijkse acties en promoties. Dit is hét moment om deel te nemen aan de spannende feestelijkheden die Unibet in petto heeft voor al zijn spelers van 24 jaar en ouder. Met een reeks unieke promoties, variërend van gratis spins tot prachtige prijzenpotten, zorgt Unibet ervoor dat geen enkele speler deze gelegenheid wil missen.

Spin the Wheel: Draai voor dagelijkse bonussen

Van 15 juli tot 25 juli 2024 kunnen spelers dagelijks inloggen en gratis een draai geven aan het bonusrad. Wat maakt dit rad zo speciaal? Elke draai biedt de kans op verrassende prijzen zoals 10 free spins of zelfs een geldprijs tot € 1000. Deze actie is niet alleen een mooie manier om nieuwe bonussen te verzamelen, maar ook een dagelijkse motivatie om in te loggen en te spelen.

Dagelijke Free Spins: Geniet van gratis spelplezier

In dezelfde periode van 15 juli tot 25 juli 2024 organiseert Unibet ook de “Dagelijke Free Spins” actie. Iedere dag tussen 18:00 en 23:59 uur krijgen spelers de kans om op geselecteerde online gokkasten te spelen en een deel van maar liefst 2.000 free spins te winnen. Dit is een uitgelezen kans voor liefhebbers van gokkasten om hun geluk te beproeven en van hun favoriete games te genieten zonder extra kosten.

€ 4.000 Roulette Toernooi: Laat de bal voor jou rollen

Liefhebbers van tafelspellen zullen zeker enthousiast zijn over het € 4.000 Roulette Toernooi dat plaatsvindt van 15 juli 12:00 uur tot 17 juli 23:59 uur. Spelers die inzetten van minimaal € 0,40 plaatsen op geselecteerde live roulette spellen maken kans om een deel van de prijzenpot van € 4.000 te winnen. De beste 100 spelers worden beloond, wat een extra dimensie van spanning en competitie toevoegt aan het spel.

Exclusieve Voetbaltickets: Win kaartjes voor Manchester United – Liverpool

Voor degene die naast online spellen ook van sport houden, heeft Unibet iets bijzonders in petto. Van 15 juli tot 20 juli 2024 maken spelers die minimaal € 10 inzetten op online gokkasten of sportweddenschappen kans op exclusieve tickets voor de wedstrijd Manchester United – Liverpool. Inclusief zijn ook reisvouchers, waardoor dit een droomprijs is voor elke voetbalfan.

King of Flips: Wekelijkse pokerbonussen

Pokerliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen met de speciale King of Flips promotie. Van 15 juli tot 1 september 2024 kunnen spelers wekelijks inloggen voor een gratis token. Door pokerspellen met echt geld te spelen, kunnen extra tokens worden verdiend, die kans bieden op € 1.000 cash. Dit voegt een extra laag van strategie en plezier toe aan de normale pokersessies.

Vier de lancering van de Tummy Yummy Game

Tot slot, niet te vergeten, is er de viering van de release van de nieuwe minigame “Tummy Yummy” die van 1 juli tot 4 augustus 2024 plaatsvindt. Deze actie biedt spelers gratis bingo vouchers, spins voor minigames en toegang tot speciale bingo toernooien. Dit is de perfecte manier om een nieuwe game te ontdekken en meteen volop beloningen te verzamelen.

Voorwaarden en deelname

Elke promotie heeft zijn eigen specifieke spelregels en voorwaarden die zorgvuldig moeten worden nagelezen. In veel gevallen is inschrijving vereist om deel te nemen aan deze acties. Nieuwe spelers kunnen zich eenvoudig registreren bij Unibet, zodat ze geen enkele kans missen om deel te nemen aan deze geweldige jubileumfestiviteiten.

Met zoveel boeiende promoties en waardevolle prijzen, is het duidelijk dat Unibet werkelijk alles uit de kast haalt voor zijn 2-jarig jubileum in Nederland. Mis deze geweldige acties niet en vier mee!

Terug naar het nieuwsoverzicht